top of page

Giften

Mocht u bereid zijn een gift te doen, dan kunt u een bedrag naar eigen keuze overmaken naar ons rekeningnummer: BE53 0682 2552 7653

In het voorjaar reiken we een fiscaal attest uit voor giften vanaf € 40. 

 

De Okkernoot is ontstaan als een volledig onafhankelijke instelling, opgericht met eigen middelen verkregen uit schenkingen en acties.

 

Op dit moment is De Okkernoot een door het VAPH vergunde en erkende zorgaanbieder. Door permanent te zorgen voor bijkomende eigen inkomsten kan De Okkernoot het leven van haar bewoners extra kleur geven.

Alle steun is daarom van harte welkom. 

de okkernoot_insteekfiche_logeren_A5_GVD_HR_page-0001.jpg
Steun hier De Okkernoot
Laat een donatie achter en ontvang bij een gift
vanaf 40 euro een fiscaal attest!

Bedankt dat je ons helpt het verschil te maken!

Giften zijn 45% fiscaal aftrekbaar vanaf €40

Vanaf een gift van €40 ontvang je van ons een fiscaal attest. Hiermee geniet je belastingvermindering en krijg je 45% van jouw gift terug via de belastingen: een gift van bv. €80 kost je dus maar €44. Dat is goed nieuws voor iedereen die De Okkernoot en haar projecten een warm hart toedraagt. Want jouw gift aan ons zal je minder geld kosten.

Belangrijk: Vanaf 1 januari 2024 is de vermelding van het rijksregisternummer van de donateur verplicht op de fiscale attesten. Enkel op deze manier kan je blijven genieten van de fiscale aftrekbaarheid in je belastingaangifte. Mocht je ons dus steunen met een gift mag je meteen bij de overschrijving van je gift volgende mededeling gebruiken: “gift RRN xx.xx.xx-xxx.xx” of mag je je rijksregisternummer doormailen naar: boekhouding@de-okkernoot.be met vermelding van je naam zoals vermeld op de rekening vanwaar je de gift overmaakte. Als je ons steunt via het online donatieformulier op deze pagina dan vul je gewoon jouw rijksregisternummer in via het vakje "Rijksregisternummer donateur".

Het fiscaal attest ontvang je automatisch per post in de loop van maart-april volgend op het jaar van de storting. Voorwaarde is dat de gift effectief gestort is op onze rekening ten laatste op 31 december.

Enkele voorbeelden:

Een gift kan je doen door over te schrijven op ons rekeningnummer BE53 0682 2552 7653.

We zijn je enorm dankbaar voor jouw steun!

Of help ons via je online aankopen.

Het kost je niets!

Wist je dat je De Okkernoot ook kan steunen door je online aankopen te doen via Trooper?

Lees er hier alles over.

Schermafbeelding 2019-11-07 om 13.28.16.
bottom of page