Wonen

De Okkernoot biedt verschillende woonvormen aan voor (jong)volwassenen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking. Aan de hand van je eigen voorkeur en mogelijkheden zoeken we samen naar de meest geschikte locatie om te wonen. Al onze vestigingen beschikken over continue begeleiding en er kan een daginvulling worden voorzien op maat. Ontdek hieronder onze vestigingen.

De Okkernoot Vollezele

Op deze locatie werd De Okkernoot opgericht. De vestiging is gelegen in het glooiende Pajottenland en herbergt zowel het kortverblijf als een woonhuis. In de ruime tuin kan je genieten van de moestuinen, boomgaard, speeltuin en een verwarmd zwembad.

Beschikbare plaatsen

kamer woonhuis: 0

kamer kortverblijf: voor meer info klik hier

De Okkernoot Halle

De Okkernoot Halle is gevestigd in het voormalig klooster van de zusters Sacramentinen en biedt een warme atmosfeer. Deze vestiging ligt vlakbij het centrum van Halle en de bewoners kunnen er dus genieten van de typische stedelijke voordelen. Tegelijkertijd is het klooster gelegen in een oase van rust en groen, dankzij de grote binnentuin.​

Beschikbare plaatsen

kamer: 4

studio: 0

appartement: 0

De Okkernoot Denderwindeke

Op deze site bevinden zich een gerenoveerde pastorij en een nieuwbouw. Je kan er dan ook karaktervol of modern wonen. De parkachtige tuin leent zich voor zowel sport, spel als ontspanning. Met de bus is Ninove makkelijk te bereiken.

Beschikbare plaatsen

kamer: 0

studio: 0

1/12

1/24

1/29
Schermafbeelding 2019-11-21 om 15.51_edi

Contact

VZW De Okkernoot

Maatschappelijke zetel:

Repingestraat 12

1570 Vollezele

  • Facebook

Info

Bezoek onze winkel

IBAN BE53 0682 2552 7653

Onze sponsors

Wegwijs in de zorg

Privacyverklaring

Ondernemingsnummer:

BE 0443 397 688

VAPH-label-Vergund-door-het-VAPH-300dpi.
label_Erkend_gesubsidieerd.jpg
Logo ROG.png