top of page

meeneem-BBQ afgelast

Deze BBQ is een belangrijke bron van inkomsten voor De Okkernoot. Het is heel jammer dat we dit niet konden laten doorgaan, maar we zagen geen andere optie: we willen onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers zo veilig mogelijk houden.

Door de coronacrisis werd onze barbecue van 29 augustus 2020 afgelast.

affiche-meeneembbq-3-01.png

Afgelast - help ons met een gift

Jouw steun is erg belangrijk voor onze bewoners: maak een gigantisch verschil en help ons deze zomer met een gift op het rekeningnummer BE53 0682 2552 7653 van De Okkernoot met als mededeling 'gift BBQ 2020'. De opbrengst gaat naar de verbouwing van ons inclusief project 'station van Herne'. Meer informatie over dit project lees je hier.

We zijn je enorm dankbaar voor jouw hulp!

Wist je dat giften in 2020 60% fiscaal aftrekbaar zijn?

Vanaf een gift van €40 ontvang je van ons een fiscaal attest, hiermee geniet je belastingvermindering. Tot voor kort bedroeg de vermindering 45%. Voor giften gedaan in 2020 krijg je 60% van jouw gift terug via belastingvermindering: een gift van bv. €80 kost je nu dus maar €32.  Dat is goed nieuws voor iedereen die De Okkernoot en haar projecten een warm hart toedraagt. Want jouw gift aan ons zal jou minder geld kosten.

Het fiscaal attest ontvang je automatisch per post in de loop van de maanden maart-april volgend jaar. Voorwaarde is dat de gift effectief overgemaakt werd op onze rekening ten laatste op 31 december.

 

De superkern van de federale regering besliste dat de belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen in 2020 wordt verhoogd van 45 naar 60% (volgens de voorwaarden beschreven in artikel 145/33 in het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992). 

Enkele voorbeelden:

Een gift kan je doen door over te schrijven op ons rekeningnummer BE53 0682 2552 7653 met als mededeling 'gift BBQ 2020'.

We zijn je enorm dankbaar voor jouw hulp!

Heb je vragen? contacteer ons via info@de-okkernoot.be of via het nummer 054/56 74 53

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina @De.Okkernoot

We hopen van harte je volgend jaar opnieuw te kunnen verwelkomen op onze pannenkoekenbak in februari en op ons hoeverestaurant in augustus!

Ook zo kan je ons steunen:

  • Shop virusvrij in onze webwinkel en ontdek er onze huisgemaakte producten en wijnassortiment

  • Wist je dat je De Okkernoot ook kan steunen door je online aankopen te doen via Trooper? Lees er hier alles over.

  • Via een duo-legaat. Lees hier meer informatie.

bottom of page